Tuotteet

Haluamme tarjota sinulle laadukkaita ja yksilöllisiä tuotteita. Valikoimastamme löydät laadukkaat silmälasikehykset ja -linssit, luotettavat ja helppokäyttöiset piilolinssit, silmiä suojaavat ja muodikkaat aurinkolasit sekä erilaisiin harrastuksiin sopivat harrastelasit.

Silmälasit

Silmälasien ensisijainen tehtävä on korjata näkökykyä, mutta niiden pitää myös näyttää hyviltä ja tuntua mielyttäviltä. Me Optinäössä haluamme auttaa parhaamme mukaan, jotta sinä saisit unelmiesi lasit.


Piilolinssit

Piilolinssit tuovat vaihtelua silmälasien käyttäjän tyyliin ja mahdollistavat vapaamman liikkumisen esimerkiksi urheiluharrastusten parissa.

Piilolinssien laaja valikoima ulottuu kertakäyttöisistä pidempiaikaisiin piilolinsseihin, joiden vaihtoväli vaihtelee tyypistä riippuen kuukaudesta jopa vuoteen.


Aurinkolasit

Hyvät ja oikein valitut aurinkolasit suojaavat silmiä haitalliselta UV-säteilyltä ja palvelevat samalla käyttäjäänsä erilaisissa tarpeissa.


Harrastelasit

Piilolinssien ohella valikoimissamme on laadukkaita laseja, jotka tuovat parasta näkömukavuutta urheiluun ja eri harrastuksiin.


KOROTONTA MAKSUAIKAA LASEILLESI

Kun löydät itsellesi sopivat silmälasit, haluat varmasti saada ne käyttöösi nopeasti. Tarjoamme joustavan tavan hoitaa maksusi Resurs-tililuoton avulla. Voit hoitaa maksun joustavasti ja ilman korkoa joko seuraavassa kuussa tai 6 kuukauden aikana. Uusista laseistasi pääset nauttimaan saman tien.

Resurs Bank -tililuotto

Resurs-tilin käyttäjänä voit maksaa ostoksesi ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman mitään kuluja. Tililuotto on käyttövalmis heti hakemuksen käsittelyn jälkeen.

Voit maksaa ostoksesi myös puolen vuoden sisällä (6 kk) ilman korkoa ja kuluja.

Valittavanasi on myös 12, 24 tai 48 kuukauden takaisinmaksuaika. Tässä tapauksessa maksat kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi ainoastaan hinnaston mukaisen koron.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.

Asiakkailta kuultua

”Nyt on oikeen pakko laittaa viestiä! Mulla on MAAILMAN PARHAAT AURINKOLASIT!!!! Nyt on testattu Kreikan pistävässä auringossa, Suomen saaristossa jne. ja vitsit että voi olla hyvät linssit! Iso kiitos !!”