Palvelut

Mielestämme tyytyväisin asiakas saadaan huomioimalla hänen yksilölliset ominaisuutensa ja persoonallisuutensa. Näöntutkimuksissa ja lasien valmistuksessa meillä on apuna viimeisimmän teknologian mukaiset laitteet, uusin koulutustieto ja aikaansa seuraava kehysmallisto.

Hyvä näkötutkimus on onnistuneen lasiratkaisun perusta. Meille on tärkeää investoida ajanmukaisiin ja laadukkaisiin tutkimuslaitteisiin, joilla pystymme tarjoamaan asiakkailemme korkeatasoisia näönhuoltopalveluita.

Näöntarkastus ja näkötutkimukset

Meiltä saat kätevästi näöntarkastukset, näkötutkimukset, silmänpainemittaukset, karsastusmittaukset sekä tarvittavat näkötodistukset samasta paikasta.

Varaa aikasi kätevästi verkossa varauspalvelumme kautta. Jos kaipaat lisätietoja, soita meille – autamme mielellämme!


Kuivien silmien hoito

Kuivasilmäisyys on kyynelnesteen vähyyden tai sen heikkolaatuisuuden aiheuttama tila. Tyypillisiä kuivasilmäisyyden oireita ovat silmien punoitus, kirvely ja polttelu. Kuivia silmiä voidaan tutkia ja hoitaa onnistuneesti.

Optinäön optometristeilta saat nykyaikaisen kuivasilmäpalvelun, jossa asiakkaalle tehdään kuivasilmätutkimus ja -mittaus, suositellaan jatkohoito ja kontrolloidaan hoidon vaikuttavuus.


Piilolinssien sovitus

Kun harkitset piilolinssien käyttöä tai haluat kokeilla uutta piilolinssityyppiä tai -merkkiä, kannattaa varata aika piilolinssisovitukseen. Piilolinssisovituksessa optikko tutkii silmiesi terveydentilan ja määrittää sinulle parhaiten sopivat piilolinssit ja niiden voimakkuudet.


Tyylikonsultaatio

Tarjoamme tyylikonsultointia yhteistyökumppanimme Primadean Tuulia Alanen-Brandtin kanssa. Tuulia tarjoaa asiakkailleen:

  • Pukeutumisneuvontaa, vartalon mittasuhteiden mukaan
  • Henkilökohtaista värineuvontaa
  • Vaatekaappikonsultaatioita
  • Personal shopping -palveluita
  • Kokonaisvaltaista apua ja osaamista tyylisi löytämiseen ja suunnitteluun
  • Tyylipäiviä ja tyyli-iltoja ryhmille ja yrityksille

Silmälasien korjaus ja varaosat

Kun lasit menevät rikki tai ne kaipaavat muuten vain huoltoa, voit tuoda silmä- ja aurinkolasisi meille. Tarjoamme valtuutettua huolto- ja korjauspalvelua monille eri merkkeille. Teemme huollot omassa työpajassamme, josta löytyy sekä perinteiset että uudemman teknologian työkalut.


Asiakkailta kuultua

”Enpä edes muista kuinka monet lasit on vuosien varrella Optinäöstä hankittu! Hyvä mieli ja sopivat lasit, ei mitään syytä käydä muualla!”