Näöntarkastus ja näkötutkimukset

Näöntarkastus ja näkötutkimukset

Meiltä saat kätevästi näöntarkastukset, näkötutkimukset, silmänpainemittaukset, karsastusmittaukset sekä tarvittavat näkötodistukset samasta paikasta. Varaa aikasi kätevästi verkossa varauspalvelumme kautta. Jos kaipaat lisätietoja, soita meille – autamme mielellämme!

Näöntarkastus

Näöntarkatuksen avulla on helppo selvittää laseihisi tarvittavat vahvuudet. Säännöllinen näöntarkatus on myös tärkeä osa silmien hyvinvointia ja näkömukavuutta. Optikolle kannattaa varata aikaa viimeistään siinä vaiheessa, kun lähelle näkeminen alkaa vaikeutua.


Näöntutkimus

Näöntarkastuksen avulla on helppo selvittää laseihisi tarvittavat vahvuudet. Säännöllinen näöntarkastus on myös tärkeä osa silmien hyvinvointia ja näkömukavuutta. Optikolle kannattaa varata aikaa viimeistään siinä vaiheessa, kun lähelle näkeminen alkaa vaikeutua.


Silmäpainemittaus

Silmänpainemittaus on välttämätön osa näkötutkimusta. Se antaa tarvittavaa lisäinformaatiota mahdollisia silmälääkärin jatkotutkimuksia varten.


Silmänpohjakuvaus

Silmänpohjakuvaus antaa optikolle tärkeää lisäinformaatiota muun muassa mahdollisesta silmänpainetaudista. Kuvaus tuo lisäarvoa näkötutkimukseen ja mahdollistaa aikaisemman jatkohoitoon lähettämisen. Teemme myös sarveiskalvon ja silmän etuosan kuvauksia.


Silmälääkäriyhteistyö

Jos huomaamme silmissä jatkotutkimuksen tarvetta, teemme lähetteen silmälääkärille. Käytössämme on Optofokus-lähetejärjestelmä, jonka kautta olemme yhteistyössä Medilaser-silmälääkäreiden kanssa.


PALVELUHINNASTO

Optikon näöntarkastus ja näkötutkimus39 €
Optikon näöntarkastus opiskelijalle18 €
Silmänpaineen mittaus5 €
Työnäkötutkimus29 €
Todistus näkökyvystä12 €
Piilolinssit: perustutkimus ja opetus50 €
Piilolinssit: tutkimus30 €